Kurban Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu? PTT kargo bayramda açık mı?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Bayramlık hediye, elbise ya da diğer ürünleri alan internetten alan vatandaşların aklında ise tek bir soru var, ''Bayramda kargolar çalışıyor mu?'' Aras Kargo bayramda kargolar çalışıyor mu? MNG Kargo bayramda kargolar çalışıyor mu?, Sürat Kargo bayramda kargolar çalışıyor mu?, UPS Kargo bayramda kargolar çalışıyor mu?, PTT Kargo bayramda kargolar çalışıyor mu?. Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Kurban Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu? PTT kargo bayramda açık mı?

Müslüman aleminin dini Bayramlarından olan Kurban Bayramı geldi çattı. Kimi vatandaşlar istedikleri ürünleri mağazalardan alırken kimileri ise daha ucuz platform olan internetten almayı seçti. İnternetten alışveriş yapan vatandaş ise ürünlerinin Kurban Bayramı'ndan önce kargo ile gelmesini bekliyor. Kurban Bayram'ında açık olan kargo şirketlerini ve çalışma saatlerini sizin için derledik.

MNG KARGO KURBAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

MNG Kargo şirketin çalışma prensipleri gereği Arefe günü tam gün hizmet vereceğini, resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermeyeceğini duyurdu.

ARAS KARGO KURBAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

Aras Kargoda MNG Kargo gibi Arefe günü tam gün hizmet vereceğini, resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermeyeceğini duyurdu.

SÜRAT KARGO KURBAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

Sürat Kargodan siparişini veren müşteriler içinde üzücü haber. Diğer kargo şirketleri gibi Sürat Kargo da bayramda hizmet veremiyor.

YURTİÇİ KARGO KURBAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

Yurtiçi Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir.

PTT KARGO KURBAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

PTT Kargo diğer kargo şirketlerine nazaran Arefe günü saat 09:00 ile 12:30 arası hizmet verecek. Kurban Bayramı'nda ise kuryeler ve PTT şubeleri hizmet vermeyecek.

# Kurban Bayramı # kargo # ptt kargo # mng kargo # aras kargo # yurtiçi kargo # ups kargo # Sürat Kargo