Son dakika haberleri! Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı iddiasına MHP'den Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili açıklama

Habertürk gazetesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığını iddia etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Genel Başkanımızın bilinci açık, sağlık durumu son derece iyi, mükemmel durumdadır." dedi. MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor." bilgilerini paylaştı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden taburcu edildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'nden taburcu edildi.

"SAĞLIK DURUMU SON DERECE İYİ, MÜKEMMEL DURUMDADIR"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Genel Başkanımızın bilinci açık, sağlık durumu son derece iyi, mükemmel durumdadır." dedi.

BAHÇELİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor." bilgilerini paylaştı.

DEVLET BAHÇELİ KİMDİR

"1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur.

İlköğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Devlet Bahçeli, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır.

Başlangıcından itibaren MHP'nin her kademesinde görevler üstlenmiştir.

Devlet Bahçeli, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari ilimler Akademisinde öğrenci iken Ülkü Ocağı Kurucusu ve yöneticisi olarak görev aldı. 1970-1971 yıllarında Türkiye Milli Talebe Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Devlet Bahçeli, bir yandan aktif olarak Ülkücü Hareket'te yer alırken, diğer yandan da ilmi alandaki çalışmalarını devam ettirmiştir.

21, 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönemde Osmaniye Milletvekili seçildi. 57. Hükümette Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevini yürüttü.

5 Kasım 2000, 12 Ekim 2003, 19 Kasım 2006, 8 Kasım 2009, 4 Kasım 2012, 21 Mart 2015 ve 18 Mart 2018 tarihlerindeki MHP Olağan Büyük Kongrelerinde tekrar Genel Başkan seçilmiştir."

ulusal.com.tr

# mhp # devlet bahçeli # semih yalçın