Zekeriya Öz, kendi yeğenini de dinletmiş!

Yasa dışı dinlenenlerden biri de savcı Zekeriya Öz'ün kuzeni Seyfullah Vatansever. Yani Zekeriya Öz kuzenini sahte isimle dinletti. Nedeniyse kendisinin Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olduğunu ortaya çıkarması.

Zekeriya Öz, kendi yeğenini de dinletmiş!

F-Tipi emnieyet mensuplarına yapıalan operasyonlarda sahte isimle dinlnen bir isim dikkatlerden kaçmadı. O isim Savcı Zekeriya Öz'ün yeğeni Seyfullah Vatansever... Savcı Öz, kendi öz kuzenini bile sahte isimle dinlemesini sağladı.

Neden bir savcı kuzenini dinletir? Herke bu soruya yanıt arıyor.

Seyfullah Vatansever Zekeriya Öz'ün aksine laik ve çağdaş bir yurttaş. Ergenekon tertibi sürecinde Türk Silahlı Kuvvetleri, İşçi Partisi, aydın ve gazetecilere yapılan operasyonlara dayanamayan Seyfullah Vatansever kuzeninin kişiliğini kamuoyuna açıklamıştı. Vatansever, Zekeriya Öz hakkında “Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır” demişti. Öz'ün “Atatürk adını ağzına almadığını belirten Vatansever, Atatürk hakkında "beton Kemal" ifadesini kullandığını söylemişti. Yeğen Vatansever, savcı Zekeriya Öz ile ilgili "Savcı olduğunu duyunca çok şaşırdım. Hâlâ da şaşkınım” ifadelerini kullanmıştı.

İşte bu ifadeler Ulusal Kanal ve Aydınlık'ta yayınlandıktan kısa bir süre sonra Seyfullah Vatansever'in evi sabaha karşı terörle mücadele şube ekipleri tarafından basıldı. Vatansever Ergenekon kapsamında gözalatına alındı. Suçlama ise "Kamu görevlisini asılsız bilgilerle rencide etmek" iddiasıydı.

# dinleme # Zekeriya Öz