EGM'den intihar eden polis memuruna ilişkin açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunun intiharına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Acı olayın, iddia edildiği gibi mobbing ile ilgisinin bulunmadığı yapılan tespitler sonucunda anlaşılmıştır" denildi.

EGM'den intihar eden polis memuruna ilişkin açıklama

Emniyet Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, bir gazete ve bazı sosyal medya platformlarında, "22 yaşında bir polis memuru mobbing nedeniyle intihar etti" başlıklı haberlerin yayımlandığı belirtildi.

"POLİS MEMURUNUN GERİDE BIRAKTIĞI BİR NOT SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunun intiharının emniyet teşkilatını derinden üzdüğü ifade edilen açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Acı olayın, iddia edildiği gibi mobbing ile ilgisinin bulunmadığı yapılan tespitler sonucunda anlaşılmıştır. Hayatına son veren polis memurunun, Koruma Büro Amirliğinde görevli olduğu iddiası kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Haberde yer aldığı şekliyle polis memurunun geride bıraktığı bir not da söz konusu değildir. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün olayla ilgili yaptığı açıklamada belirtildiği üzere, polis memuru, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Levent Polis Merkezi Amirliğinde görevli olup, meslektaşımızın intiharının iddialarla bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu asılsız iddialar, polis teşkilatımızın ve merhum polis memurumuzun ailesinin acısını daha da arttırmaktadır. Meslektaşımızın acılı ailesine başsağlığı, polis teşkilatımıza ve mesai arkadaşlarına sabırlar dileriz."

# açıklama # Emniyet Genel Müdürlüğü # intihar # polis memuru # beşiktaş ilçe emniyet müdürlüğü