Reyyan kaza geçirdi! Hercai 36. bölüm izle... Hercai 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai dizisinin yayınlanan son bölümünde; Reyyan, Hazar ve Gönül acıları içerisinde boğulmaktan kurtulabildi mi? Hercai 36. bölüm izle... Hercai 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni sezon onayı alındı mı?

Reyyan kaza geçirdi! Hercai 36. bölüm izle... Hercai 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Hercai, gösterilen yoğun ilgiden dolayı 3. sezon onayını aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hazar’ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan’ın dünyası başına yıkılır. Bunca sene Şadoğlu konağına ait hissetmeyen ve bir gün kuş olup uçmak isteyen Reyyan, dedesinin kendisine neden bir yabancı gibi davrandığını şimdi daha iyi anlamaktadır.

Fakat Reyyan'ın intikamını dedesi alacaktır... Yaren'in yaptıkları babası ve abisi tarafından affedilmez. Yaren'e hesap sorulurken araya Harun girer. Fakat Harun'un Yaren'i savunması, Hazar'ı daha çok sinirlendirir ve Yaren'i evden kovar. Yaren, annesi tarafından savunulsa da sonunda Nasuh onu sürükleyerek ahıra kapatır.

Hayatta en çok sevdiği iki adamın söylediği yalanlar yüzünden yüreğinde taşıyacağından daha fazla acı biriktiren Reyyan’ın yardımına Şükran koşar. Hazar ve Miran, Reyyan’ın acısını hafifletmek için bir arada hareket eder ama Reyyan’ın yaralarını sarmak hiç kolay olmayacaktır. Reyyan ve Miran’ın hikayesinin başlangıcını bilmeyen Şükran, öğrendiklerinden sonra Miran’ı köy evinden kovar.

Kendi hayatını başkalarının mutluluğu için hep yarım bırakan Reyyan, bundan sonra hak ettiği hayatı yaşayıp kendi ayakları üzerinde durmak için çok önemli bir karar alır. Acaba Reyyan’ın aldığı bu karar Miran ve Hazar’ı nasıl etkileyecektir?

Gül, Reyyan'ın ablası olmadığını öğrenince bu durumu kabullenmez ve evden kaçar. Azize ise rahat durmaz ve Gül'ü kaçırır. Hazar, çıldırmıştır. Sinirini babası Nasuh'tan çıkartır. Azize, Miran ve Hazar'ı arar ve Gül'ün kendisinde olduğunu söyler. Hazar, Nasuh ve Miran, Azize'nin evini basar. Azize, Gül'ü verir fakat yılan dilini saklamaz. Reyyan'ın üvey olduğunu söyleyip alay eder.

Gönül ise kardeşini aramaya devam eder. Bir tatlıya, Fırat ile birlikte alerjileri olduğunu öğrenince kardeşinin Fırat olduğunu düşünür. Gönül'ün kardeşi kim olacak?

HERCAİ 36. BÖLÜM

HERCAİ 37. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# hercai