ADD’de, İstiklal Marşı okumamayı tartıştılar!

Atatürkçü Düşünce Derneği Çankaya Şubesi üye toplantısında, İstiklâl Marşının okunup okunmamasını tartışmaya açtı. Kurucu üyelerden Prof. Dr. Mustafa Altıntaş her toplantıda marşın okunmasının değerini kaybettireceğini iddia etti. ADD Çankaya Şubesi Üyesi Avukat Ceyhan Mumcu ise “İstiklal Marşımızı okurken şehitlerimizi düşünüyoruz “sözleriyle Altıntaş’a tepki gösterdi.

ADD’de, İstiklal Marşı okumamayı tartıştılar!

ADD Çankaya Şubesi’nde İstiklal Marşı skandalı yaşandı. Marşın okunmaması talebine tepki ise gecikmedi.

ADD Genel Kurulu’nda yaşanan seçim usulsüzlüklerinin tartışmaları yerini korurken bu kez de İstiklal Marşı ile ilgili yeni bir skandala imza atıldı. ADD Çankaya Şubesi’nin 11 Aralık 2019 günü yaptığı genel üye toplantısında İstiklal Marşı tartışması yaşandı. Kurucu üye Prof. Dr. Mustafa Altıntaş, her toplantıda İstiklal Marşının okunmasının doğru olmadığını savundu.

Altıntaş’ın bu talebi toplantının ardından tutanağa geçirildi. Marşın okunmaması yönündeki bu skandal talebe tepki de gecikmedi. ADD Çankaya Şubesi Üyesi Uğur Mumcu’nun ağabeyi Avukat Ceyhan Mumcu Altıntaş’ı sert bir dille eleştirdi. Mumcu, ADD Genel Merkezine görüşlerini bildiren bir dilekçe de gönderdiğini ifade etti.

ulusal.com.tr

# add # ceyhan mumcu