Vatan Partisi'ne büyük ilgi

Vatan Partisi Kırklareli geleneksel Kakava şenliklerine katıldı .Vatan partisi millet vekili adaylar Nuriye Üstündağ, Onur Harani ve Nevriye Mutluer Demirkan, Vatan Partisi standın da Kırklarelililerle buluştu. İl ve ilçe örgütlerinin de bulunduğu, seçim çalışmaları kapsamındaki stand a ilgi büyüktü. Halkla bütünleşen Vatan Partililer "Gülümse Türkiye Vatan' da Birleştik" sloganıyla başladıkları çalışmalar da " Üreten Türkiye Birleşen Türkiye" vurgusu yapıldı. Halkın sorunlarını dinleyen milletvekili adayları ;

Vatan Partisi'ne büyük ilgi

Orman köylüsüne dikkat çektiler. Orköy kredilerinin faizsiz olacağını ve kredilerin yükseltileceğini belirttiler. Orman köylerindeki göç nedeniyle köylerde 5 - 10 hane kaldığını belirterek orman köylüsünün yüzünün gülecek "yapacak devletin, yakacak köylünün" dediler.Tarım girdilerindeki vergilerin (mazot, gübre , ilaç , tohum gibi) kaldırılacağını ve çiftçinin ürününün devletçe alınacağını vurguladılar. Fındık ve ceviz yetiştiriciğinin teşvik edileceğini belirttiler.

Taşeronluğun kökünü kazıyacağız diyen Milletvekili adayları, işsize işsizlik ödeneği ve devlet yardımı yapılacak dediler.