Türk milleti "İncirlik Üssü, Amerika'ya kapatılsın" diyor

Türk milleti İncirlik Üssü'nün Amerika'ya kapatılmasını istiyor. Terör örgütlerinin beslendiği merkez olan İncirlik üssünün Amerika'ya kapatılmasını isteyenlerin oranı yüzde yüze yakın. Yeni Şafak Gazetesi'nin 45 bin kişi ile yaptığı anketten yüzde 97 "İncirlik Amerika'ya katılsın" dedi.

Türk milleti "İncirlik Üssü, Amerika'ya kapatılsın" diyor

Türk milleti, "İncirlik Üssü Amerika'ya kapatılsın" diyor.

Yeni Şafak internet sitesinin düzenlediği ‘İncirlik’ anketine birkaç saat içinde oy veren 45 bin kişi, “Adana’dan kalkan uçaklar PKK’ya silah taşıyor. ABD müttefikimiz değil. İncirlik kapatılsın” dedi.

Türkiye günlerdir, PKK ve IŞİD'in beslendiği, Türkiye'ye ve bölgemize düşmanlığın üssü haline gelen İncirlik'i tartışıyor.

Yeni Şafak Gazetesi'de, ABD'nin PYD'yle ilgili tutumunu, müttefiklik ilişkisini ve İncirlik Üssü'yle ilgili tartışmaları 3 soruluk anketle okurlarına sordu.

ABD'nin terör örgütlerine destek veren tutumuna tepki gösteren vatandaşlar, İncirlik'in bu ülkeye kapatılmasına çok büyük oranda destek verdi.

"ABD'nin, PKK'nın Suriye'deki kolu PYD-YPG'ye İncirlik Üssü'nden kalkan uçaklarla silah verdiği yönündeki iddialara katılıyor musunuz ?'' sorusuna, 45 bin kişinin yüzde 97'si "evet" dedi.

Anketteki "ABD, Türkiye'nin müttefiki midir" sorusu da yöneltildi. Ankete katılan yurttaşların yüzde 94'ünün yanıtı "hayır" oldu.

Gazetenin sitesinden açtığı anket devam ediyor.

ulusalkanal.com.tr

# amerika # incirlik üssü # incirlik krizi # kapatılsın