Atatürk Olimpiyat Stadı'nda muhteşem şov!

Apex Masters Drift ekibi 2015 Sezon açılışını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda muhteşem bir şovla gerçekleştirdi. Birbirinden deneyimli pilotların yaptığı drift gösterisi herkesi büyüledi. 11-12 Nisan tarihinde İzmir'de ilk kez gerçekleştirilecek olan yarış öncesi yapılan organizasyonu izlemeye gelen konuklara sağ koltukta oturma imkanı verildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda muhteşem şov!

Apex Masters Drift ekibi 2015 Sezon açılışını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda muhteşem bir şovla gerçekleştirdi. Birbirinden deneyimli pilotların yaptığı drift gösterisi herkesi büyüledi.

11-12 Nisan tarihinde İzmir'de ilk kez gerçekleştirilecek olan yarış öncesi yapılan organizasyonu izlemeye gelen konuklara sağ koltukta oturma imkanı verildi.

TOSFED tarafından da desteklenen Apex Masters 2015, 11-12 Nisan tarihinde İzmir Ülkü Pisti'nde gerçekleştireceği yarış ile sezona merhaba diyecek.

Bir ilk olarak gerçekleştirilecek olan yarışa motor güçleri 400-700HP arasında değişen otomobillerle 20'nin üzerinde profesyonel drift pilotu katılacak. Saat 13.00'te araç ve pilot tanıtımı yapılacak olan duman ve aksiyon dolu yarış 15.00'te başlayacak...

# olimpiyat # stad # atatürk olimpiyat stadı # Muhteşem