Kenan Doğulu, Beren Saat'in doğum gününde aşka geldi

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü kutlarken romantik sözler söyledi.

Kenan Doğulu, Beren Saat'in doğum gününde aşka geldi

Aralarındaki sorunlarla gündeme gelen Saat çiftinden bugün romantik bir paylaşım geldi. Geçen sene Beren Saat'in kendi doğum gününde yaptığı göndermeli paylaşım ile aralarındaki sorunu belli etmiş, olayın devamında ise ikili ayrılma aşamasına gelmişti.

Saat geçen sene 26 Şubat 2019 tarihinde, Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düşmüştü; Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak dünyaya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kolektif bir aşkta yüzdüğün, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim... Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm an da Efe'yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak, yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur, bir serzeniştir yaşamak, ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektedir. Şahsi incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü, bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle seviştir ki herkesi olduğu gibisine... İyi ki varsınız. İyi ki doğduk!

Bu yıl ilişkilerindeki tüm sorunları çözen çift mutlu aile pozları vermeye başladı. Kenan Doğulu ise bir yılda çok kat ettiklerini gösterircesine, eşinin doğum gününü kendisinin çektiği fotoğraflarla birlikte, "Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün" notuyla paylaştı.

ulusal.com.tr

# doğum günü # Beren Saat # kenan doğulu