2021 Tokyo Olimpiyatları'nda seyirci olacak mı? Resmi açıklama geldi

Tokyo Olimpiyatları'na sayılı günler kala, Olimpiyat Komitesinden yeni bir açıklama geldi. Açıklamaya göre, oyunlara yönelik yurt içi seyirci alımı kararı gecikecek. Tokyo Olimpiyatları Organizasyon Komitesi Başkanı Haşimoto Seiko, "Şu an önemli olan, olimpiyatların güvenli bir şekilde düzenleneceğine ilişkin tıbbi ve bilimsel kanıtları sağlamaktır." dedi.

2021 Tokyo Olimpiyatları'nda seyirci olacak mı? Resmi açıklama geldi

TokyoOlimpiyatları Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılacak. Seyircili mi seyircisiz mi olacağı ise merak konusu.

Olimpiyat tarihi yaklaşırken, komiteden yeni bir açıklama geldi. Deniz aşırı seyirci alımı yapılmayacak olan oyunlara, yurt içi seyirci alınması da henüz kesinleşmedi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Haşimoto Seiko düzenlediği basın toplantısında olimpiyatların Kovid-19 önlemleri çerçevesinde "güvenle düzenleneceğine" inandıklarını kaydetti.

Seiko, "Şu an önemli olan, olimpiyatların güvenli bir şekilde düzenleneceğine ilişkin tıbbi ve bilimsel kanıtları sağlamaktır" dedi.

Daha önce 24 Temmuz-9 Ağustos 2020'de yapılması planlanan ve salgın nedeniyle ertelenen Olimpiyat Oyunları 23 Temmuz-8 Ağustos 2021'de yapılacak.

# pandemi # koronavirüs # japonya # tokyo # olimpiyatlar # salgın # kovid 19 # oyun # Olimpiyat Oyunları # tokyo olimpiyatları # 2021 Tokyo Olimpiyatları