Enformasyon Bakanı: Suriye'ye bekliyoruz

Emekçileriyle dayanışma toplantısı için Suriye’de bulunan Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel ve Rafet Ballı ile Mehmet Akkaya, Enformasyon Bakanı ile görüştü

Enformasyon Bakanı: Suriye'ye bekliyoruz

Emekçileriyle dayanışma toplantısı için Suriye’de bulunan Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel ve Rafet Ballı ile Mehmet Akkaya, Enformasyon Bakanı ile görüştü.

Önceki gün yapılan görüşmede bölgesel işbirliğine önem veren yayınlarından dolayı Aydınlık’a ve Ulusal Kanal’a teşekkür eden Türkman, "Türkiye ile kan bağımız var. Kültürel vatanımız ortak. Düşmanlığı kışkırtanlara izin vermemeliyiz" dedi. Suriye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Ramiz Türkman, doğru bilgiyi dünya kamuoyuna ulaştırma konusunda ‘medya mafyası’nın çok zorluk çıkardığını ama Suriye’nin zaferlerinin artık gizlenemeyecek kadar açık olduğunu vurguladı.

Aydınlık gazetesi yöneticileriyle güncel siyasi gelişmeleri değerlendiren Suriyeli Bakan Türkman, görüşme sonunda Suriye’deki gerçek durumu görmeleri için daha fazla gazeteciyi Suriye’ye beklediklerini ifade etti.

ulusal.com.tr

# suriye # enformasyon