CHP'den İzmir Valisi'ne organize tepki

mir Valisi Selim Köşger, kentteki trafik sorununa dikkat çektiği için CHP'li yöneticiler tarafından hedef alındı. "Devletin değil AK Parti’nin valisi olmakla" suçlanan Vali Köşger, 10 gündür kendisini hedef alan açıklamalara yanıt verdi, “Ben bu ilde devletin valisiyim. Bu tür kısır polemiklere girmem.” dedi.

CHP'den İzmir Valisi'ne organize tepki

Haber: Samet Can Kocagür

''İzmir’de birçok altyapı eksikliğinin yanında, kent içi ulaşımın da ana aksları belirlenmeli. Altyapı ve ulaşım ile ilgili mevcut yapının 4 buçuk milyonun ihtiyaçlarına cevap verebilmesi mümkün gözükmüyor.'' İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in bu ifadeleri kentte tartışma yarattı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentin altyapı ve ulaşımdaki eksiklerini dile getirince CHP’li yöneticiler tarafından hedefe koyuldu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Köşger’in AKP ağzıyla konuştuğunu söyledi, ''İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni bir siyasi parti mensubu gibi eleştirmek yakışmamıştır'' dedi.

İzmir’de 10 gündür CHP’lilerin Vali Köşger’e yönelik linç girişimleri ne milletvekilleri de dâhil oldu. CHP İzmir Milletvekili Kâmil Okyay Sındır, ''Vali dosyaları eline alsın İzmir’e yapılmayan yatırımların takibi için Ankara’ya gitsin'' dedi.

İzmir'de organize tepkilerin ardından Vali Köşger sessizliğini bozdu. ''Ben bu ilde devletin valisiyim. Bu tür kısır polemiklere girmem'' dedi.

İzmir valisinin trafik ve alt yapı eleştirilerine karşı Büyükşehir Belediyesi’nin açıklama yapmaması dikkat çekti.