Feride babaanne, yeni bir kızla oyunu tekrar başlatacak! Elimi Bırakma neden final yapıyor? 59. final bölüm fragmanı...

Elimi Bırakma bu akşam 59. final bölümüyle ekranlara geliyor. Sevilen dizi nasıl sonlanacak Azra kurtuluyor mu? Çelen ailesi artık hep birlikte...

Feride babaanne, yeni bir kızla oyunu tekrar başlatacak! Elimi Bırakma neden final yapıyor? 59. final bölüm fragmanı...

TRT 1'de her salı akşamı ekrana gelen Elimi Bırakma dizisi izleyiciler tarafından çok sevilmiş, başrol oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz çifti yakıştırılmıştı.

Dizi son zamanlarda düşen reytingler yüzünden final yapma kararı aldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi için hayranlar birleşsede kanalın fikrini değiştiremedi. Daha önce senarist değişimiyle reytinglerin yükselmesi için çalışma yapılmıştı fakat yükselme beklentisine karşılık reytingler daha da düşmüştü. Bunun üzerine 52. bölümden itibaren pazar akşamlarından salı akşamlarına taşınan dizinin reytinglerinde iyice düşüş yaşandı.

59. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMAN

59. FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI

58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesinin hastalığına yakalanan Azra hastalığının ne olduğunu öğrendiğinde derin bir umutsuzluğa kapılır. Cenk ise Azra için her şeyi yapar, umudunu kaybetmez. Bu zorlu sınavı ya birlikte atlatacaklardır.

Sumru ise Gürkan’la ilgili çok kritik bir gerçeği ortaya çıkarır. Artık hem kendi hem de Çelenler tehlike altındadır. Sumru herkesi uyarmaya çalışır fakat kimse onu dinlemez. Böylece Sumru’nun Barış’a duyduğu aşkın sınanacağı o an gelir. Ya her şeye rağmen gerçeği ortaya çıkaracak ya da kendini kurtarmaya çalışacaktır. Oysa ne Sumru’nun ne de Gürkan’ın hesaplayamadığı şeyler vardır…

ulusal.com.tr

# elimi bırakma