Melo'ya sert tepki!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, eski yöneticilerden Cihan Kamer'e ait olan Huqqa'da gerçekleştirilen öğle yemeğinde Melo'nun yaptığı hareketler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Melo'ya sert tepki!

Geçen hafta Yüksel Günay'ın vefatı nedeniyle ertelenen yemek bugün yapıldı. Kuruçeşme'deki Huqqa'da gerçekleşen yemekte futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler keyifli anlar yaşadılar.

Yanal, futbolun çok keyifli bir oyun olduğunu ve bu güzel ortamın bozulmaması gerektiğini belirterek; "Bir futbolcunun kirlettiği bir ortam yüzünden derbinin güzel havasının bozulmamasını lazım" dedi.

Yanal, FB TV'ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"Futbol çok keyifli bir oyun. Böyle bir güzel ortamı bozan çirkin ve gereksiz tarzın gerdiği ortada. Böyle çirkin bir ortamı yaratanların futboldan temizlenmesi gerek. Futbol kazanırsa herkes kazanır. Oyuncularımın durumu ortada. Liderlik ve oynanan futbol herkes tarafından görülüyor. Bu kaliteyi ortaya çıkartarak rakibimizin durumuna ve kim olduğuna bakmadan kazanacağız. 6 eksik olması önemli değil. Alt yapıdan da bazı oyuncuları bu maç için kadroya alabilirim. Kim görev yaparsa yapsın kazanacağız. Ne kadar hızlı galibiyetler alırsak şampiyonluğa o kadar yaklaşırız. İşinizi yaparken ciddi olmanız gerekir. Bu ciddiyet gülümsemenize engel değil. Biz de birbirimize saygıyı bozmadan eğlenerek çalışıyoruz. Görevde olduğum 8 aylık süreçte sürekli gelişiyoruz. Fenerbahçe çok karakterli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım"

Emre Belözoğlu ise Galatasaray derbisinde kaybedilen üç puanın sorumluluğunu üzerine aldığını bildirdi.

Milli futbolcu, bazı gerginliklere sahne olan karşılaşmanın ardından ilk kez konuştuğunun altını çizerek, "Ortada kaybedilen bir üç puan var ve takım kaptanı olarak, bu yenilginin en büyük sorumlusu benim. Takımımı kesinlikle yalnız bırakmamalıydım. Ortamın durumu ve karşıdaki rakibin niyeti ne olursa olsun, atılmamam gerekiyordu, herkesten özür diliyorum. Günün sonunda, herkes kendi ahlakının gereğini sergiler. Biz de geçmişte hatalar yaptık ama bu kadarının karşımıza çıkacağını tahmin etmemiştik. Zaten hiç bir profesyonel futbolcunun da tahmin edebileceğini düşünemiyorum" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # Galatasaray # Melo # yanal