İstanbullular dikkat! Bu yollar iki gün trafiğe kapalı

Birinci düzenlenen "Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı" nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bugün ve yarın Mete Kavşağı ve Adil Baba Kavşağı trafiğe kapalı olacak. Sürücüler alternatif yolları kullanacak.

İstanbullular dikkat! Bu yollar iki gün trafiğe kapalı

İstanbul'daki bazı yollar bugünden itibaren 2 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Nedeni de Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları'nın İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği toplantı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndae yapılan açıklamaya göre, Mete Kavşağı ve Adil Baba Kavşağı trafiğe kapalı olacak. Sürücüler alternatif yollara yönlendirilecek.

Trafik, Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadyumu çevresinden Asker Ocağı Caddesi bağlantısıyla Gümüşsuyu istikametine yönlendirilecek.

Taş Kışla Caddesi’ndeki trafik için de Küçük Çiftlik Caddesi kullanılacak.

Taksim Meydanı’ndan Mete Kavşağı’na dönüşler, Atatürk Kültür Merkezi önünden Gümüşsuyu Caddesi’ne yönlendirilecek. Divan Kavşağı ile Mete Kavşağı’ı kullananlar da Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendirilecek.

Uygulama, bugün saat 08.00’den başlayan toplantının sona ereceği tarihe kadar kademeli olarak devam edecek.

ALTERNATİF YOLLAR

Güvenlik önlemleri kapsamında Mete Kavşağı, Adil Baba Kavşağı trafiğe kapatılırken, alternatif yollar ise şöyle sıralandı: “Dolmabahçe, Vodafone Arena Stadyumu arkasından gelen akım Asker Ocağı Caddesi başından Gümüşsuyu istikametine yönlendirilecek. Taş Kışla Caddesi’nden gelen akım Adil Baba Kavşağı’ndan Küçük Çiftlik Caddesi’ne yönlendirilecek. Taksim Meydanı’ndan Mete Kavşağı’na dönüşler, AKM önünden Gümüşsuyu Caddesi’ne yönlendirilecek. Divan Kavşağı’ndan Mete Kavşağı’na gelen akım, tünel içi ve tünel üstünden Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendirilecektir.”

# dikkat # bu yollar # istanbullular # trafiğe kapalı # iki gün