Erdoğan'dan ses kaydı açıklaması

Erdoğan'dan ses kaydı açıklaması

Başbakan, oğlu ile arasında geçtiği iddia edilen telefon kaydıyla ilgli konuştu. Erdoğan: kendi kurguladıkları, dublajını ve montajını da kendilerinin yaptıkları bir ses kaydını servis ettiler

Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

Dün akşam saatlerinde kendi kurguladıkları, dublajını da kendi yaptıkları piyesi servis ettiler. Ben haftalardır bir çağrıda bulunuyorum. Eteğinizde ne varsa dökün diyorum. Elinizde ne varsa çıkarın diyorum. bunlar gidiyor alçakça hayasızca montaj yapıp bunu servis ediyorlar. Yahu uydurun da uydurmanın da bir ahlakı edebi var. bu kadarı da olmaz. Şimdi bu bir hafta içerisinde onların karşıtlarını biz de bu teknolojiden hareketle biz de izleteceğiz. Aynısını biz de sizlere izleteceğiz. Teknolojinin nereye geldiğini görmeniz bakımından çok önemli. Bugün de buradan söylüyorum, yapılan başbakan’a alçakça bir saldırıdır. Recep tayyip erdoğan’a değil, AK Partinin genel başkanına değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakan’ına yapılmış haince bir saldırıdır.

Dün gazetelerde gördünüz bugün de devam ediyor. 7 bine aşkın sadece kendileri hariç, kendi kesimleri hariç, bütün insanları nasıl dinlediklerini gördünüz. Bunların hepsi şantaj dosyalarıdır. Vakti saati geldiğinde bu şantajlar hemen o insanların karşısına çıkarılsın diye. Şimdi CHP çok büyükb ir ihtimalle, bugün bu montaj üzerinden dedikodu siyaseti yapacak, kendi grup toplantısında izletecek.

Peşinen ifade ediyorum. ey CHP, siz kendi partinizde kaset siyaseti yapabilirsiniz, siz kasetle genel başkan gönderip olabilirsiniz, ama sizin kaset siyasetiniz AK Parti’ye sökmez ve sökmeyecek.

Ayrıntıları aktaracağız

ulusalkanal.com.tr

# erdoğan # dinleme # bilal erdoğan # ses kayıdı