Fetullah Gülen'den Abdullah Gül'e mektup! İşte içeriği

Anadolu Ajansı tarafından abonelerine geçilen haberde, "Koza Altın Maden jeoloji bölümünden alınan dijital materyale yönelik incelemede, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen tarafından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hitaben yazılmış mektup da bulundu." ifadeleri yer aldı.

Fetullah Gülen'den Abdullah Gül'e mektup! İşte içeriği

Anadolu Ajansı tarafından abonelerine geçilen haber şu şekilde:

Koza Altın Maden jeoloji bölümünden alınan dijital materyale yönelik incelemede, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen tarafından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hitaben yazılmış mektup da bulundu.

Mektubun içeriğinden, "FETÖ/PDY elemanlarının sosyal medyayı etkin olarak kullandıkları ve durumdan örgüt lideri Fetullah Gülen'in haberdar olduğu, Milli Eğitim Bakanlığının dershanelerin kapatılması konusunda aldığı karardan dolayı memnuniyetsizliğini bildirdiği, örgüte mensup devletin stratejik yerlerinde görevli memurların kurumlarınca görevlerinden uzaklaştırılması sonucu örgüt lideri Fetullah Gülen'e durumu bildirdikleri ve dert yandıkları, Fetullah Gülen'in bu durumdan rahatsızlığını ifade ederek mevcut durumun sona erdirilmesi gerektiğini dile getirdiği" anlaşıldı.

ulusal.com.tr

# abdullah gül # Fetullah Gülen # mektup