Erdoğan'ın kullandığı plaka sahte çıktı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde devletin imkanlarını kullanmakla suçlanan Başbakan Erdoğan, şimdide plaka skandalıyla gündemde. Erdoğan'ın seçim turlarında kullandığı sivil araçtaki plakanın sahte olduğu ortaya çıktı.

Erdoğan'ın kullandığı plaka sahte çıktı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için görevinden istifa etmedi, devletin imkanlarıyla propaganda yaptı. Şimdi de kullandığı aracın plakasahte çıktı.

Seçim yasakları başlayınca Başbakan Erdoğan makam aracını kullanmamaya başladı. Ancak Erdoğan'ın kullandığı sivil araçtaki plakanın sahte olduğu anlaşıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre, 0002 plakalı Mercedes marka makam aracına çok benzeyen sivil aracın üstündeki 06 BV 8543 yazılı plakanın, başka bir araca ait olduğu anlaşıldı. E-devlet üzerinden yapılan sorguda, plakanın fiat marka gri bir araca ait olduğu görülüyor.

Başbakanlık kaynakları ise plakanın sehven basıldığını ileri sürdü. Seçim sürecinde 4 zırhlı araç kiralandığı, bu plakanın basımında son iki rakamın yanlışlıkla yer değiştirildiği ileri sürüldü.

Erdoğan'ın geçtiğimiz gün kullandığı 34 VM 3090 plakalı araç kiralanan araçlar arasında gözükmüyor.

Başbakan'ın makam aracına çok benzeyen araçlar kafa karıştırdı. Akıllara "Araçlar kiralıksa plakaları neden yeniden basılıyor?" sorusu geldi.

ulusalkanal.com.tr

# recep tayyip erdoğan # plaka # sahte # seçim turları