Büyük ödüllü Hadi Spor Gecesi 15 Şubat 2019 Cuma bugün 12.30 20.30 joker kodu ile ipucu soruları (Alex de Souza Hadi'de - HDI Sigorta Spor'dan 50 bin joker)

Günden güne daha fazla takip edilen Hadi yarışması yeni hamleler yapıyor. Önce Ceyda Düvenci ile Ailece Hadi yarışmasına başlayan Hadi, bugün de Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Alex de Souza'yı Hadi Spor Gecesi'ne konuk edecek. Alex de Souza, bugün 20.30'da Merve Toy ile birlikte Hadi Spor Gecesi'ni sunacak. Öte yandan bugünün 12.30 yarışmasına ait ipucu sorusu paylaşıldı. Sorunun, teknelerle ilgili olduğu belirtilerek, "Denizin derinliğini ölçmek için kullanılan aletin adı nedir biliyor muyuz?" ifadeleri kullanıldı. 50 bin adet joker kodunun HDI Sigorta Spor'un Instagram hesabında olduğu açıklandı. Hadi tarafından "Alex ile Spor Gecesi bu akşam HDİ Sigorta katkılarıyla 20.30'da! Ödül HDİ Sigorta'dan 50.000 TL! Alex'li Spor Gecesi'ne hazır mısınız sevgili hadiciler? İpucumuz da tabii ki Alex'ten geliyor! Dilimizden düşürmediğimiz "Bir Alex değil" tabiri ortaya nasıl çıkmıştır biliyor muyuz?" bilgisi paylaşıldı

Büyük ödüllü Hadi Spor Gecesi 15 Şubat 2019 Cuma bugün 12.30 20.30 joker kodu ile ipucu soruları (Alex de Souza Hadi'de - HDI Sigorta Spor'dan 50 bin joker)

Her geçen gün daha fazla kişinin katıldığı ve aynı anda 400 bin kadar insanın katıldığı Hadi yarışmasında yeni atılımlar geldi.

Ceyda Düvenci ile Ailece Hadi yarışmasını yayına alan Hadi şirketi tarafından spor gecesi için özel bir konuk davet edildi. Yapılan bilgilendirmeye göre, bugün saat 20.30'da Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Merve Toy ile birlikte Hadi Spor Gecesi'ne konuk olacak.

Öte yandan bugünün 12.30 yarışmasına ait ipucu sorusunun teknelerle ilgil olduğu bildirildi.

Sorunun "Denizin derinliğini ölçmek için kullanılan aletin adı nedir biliyor muyuz?" olduğu paylaşıldı.

50 bin adet joker kodunun HDI Sigorta Spor'un Instagram hesabında olduğu açıklandı.

Hadi tarafından "Alex ile Spor Gecesi bu akşam HDİ Sigorta katkılarıyla 20.30'da! Ödül HDİ Sigorta'dan 50.000 TL! Alex'li Spor Gecesi'ne hazır mısınız sevgili hadiciler? İpucumuz da tabii ki Alex'ten geliyor! Dilimizden düşürmediğimiz "Bir Alex değil" tabiri ortaya nasıl çıkmıştır biliyor muyuz?" bilgisi paylaşıldı

ulusal.com.tr

# alex de souza # merve toy