Halit tekrar zengin oluyor! Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Reyting savaşında her hafta zirveyi zorlayan Yasak Elma bu hafta Halit'in durumunun bozulması ile yaşanan dramı izleyicisine yansıttı. Halit hiç ummadığı kişiden yardım görüyor... Yasak Elma dizisinin 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 71. bölüm özeti...

Halit tekrar zengin oluyor! Yasak Elma'da neler oldu? Yasak Elma 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde; Ender'le yaptığı görüşmeden sonra Şahika, işten ayrılmamak ya da başka bir departmanda yönetici olmak için şansını zorlar fakat şirkette tüm kapılar yüzüne kapanır ve o da Nadir'e yanaşmaya başlar.

Halit ise ailesini yanına alıp şöförü Sıtkı'nın evine sığınır. Çocuklar ise duruma adapte olmaya çalışır ama yanındakilerin gerçek yüzlerini görürler. Lila, Aksel'in aile zoruyla kendisiyle birlikte olduğunu anlar. Yiğit ise Lila'ya nasıl yardım edebileceğini düşünür. Lila'nın kırgınlığı ise Yiğit'in yanında olmasına engel olur.

Nadir, Yıldız'ı istemektedir. Bunun için Ender'i sıkıştırmaktadır. Sürekli Nadir'den tehdit alan Ender, bunların hepsini Yıldız'a anlatır. Yıldız ise Nadir'in fotoğrafını tozlu arşivlerden çıkarıp yeni bir plan kurar.

Yıldız, Halit'in düştüğü duruma kayıtsız kalamaz ve onu görmeye gider. Halit'in düşündüğünün aksi olur ve Yıldız ona moral konuşması yapar. Yıldız ona destek verir ve bir aile olduklarını hatırlatır. Halit, Yıldız'ın bu tavrını görünce çok utanır. Yıldız ise kızlara destek olmak için hemen harekete geçer. Halit'e kızların kendisinde kalmasını teklif eder. Halit'te kabul eder. Erim ise annesi Ender'in yanındadır.

Şahika herkesten gizli hedefine ulaşmaktadır. Nadir'i öldürerek hisseleri almak...

YASAK ELMA 72. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Yasak Elma # Yasak Elma fragman # Yasak Elma izle