Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan polislere taziye ziyareti

- İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle Vali Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ve personeline taziye ziyaretinde bulundu

Bayburt Valisi Ustaoğlu'ndan polislere taziye ziyareti

BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısı nedeniyle İl Emniyet Müdürü Sezayi Er'e taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Ustaoğlu'nu Emniyet Müdürlüğüne gelişinde İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları karşıladı. Burada polislerle tek tek görüşen Ustaoğlu, şehit olan meslektaşları için polislere başsağlığı diledi.

Ustaoğlu, Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda yaptığı konuşmada, terörün bir kez daha kanlı, hain ve kahpe yüzünü gösterdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Ülkemizin birliğine, kardeşliğine, dayanışmasına hunharca saldıranlar, bizim bu birlik ve kardeşliğimizi bombalı saldırılarla bozmaya çalışanlar, şunu bilmiyorlar, bu ülke tarihinin birçok döneminde birçok badireler atlatmış ve sıkıntılar yaşamış ama her zaman devletiyle milletiyle polisiyle askeriyle dimdik ayakta durarak zalimlere tokadın en sertini vurmasını bilmiştir. Bu anlamda da biz inanıyoruz ki yapılan bu hain ve kahpe saldırının karşılığını en ağır şekilde alacaklar."

Terör saldırılarının Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurgulayan Ustaoğlu, "Gencecik yavrularımızı kaybettik. Kimisinin küçücük ikiz bebekleri yetim kaldı, kimisi nişanlısından ayrı kaldı. Her biri mesleğe yeni başlayan gencecik birer fidan. Üzüntümüz büyük, gerekirse bu üzüntümüzü içimizde saklayacağız ama diğer taraftan devletimizin birliği, beraberliği ve bütünlüğü açısından yılmadan, usanmadan ve gözümüzü kırpmadan da yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Vali Ustaoğlu, daha sonra Emniyet Müdürü Er ile makamında bir süre daha görüştü.

# taziye ziyareti