Vatan Partisi yurdun dört bir yanında büyüyor

Vatan Partisi Türkiye'nin dört bir yanında, yeni il ve ilçe binaları açıyor ve partiye toplu katılımlar oluyor. Adana'da Kozan ilçe binası törenle açıldı. törene katılan Vatan Patisi MYK Üyesi Şule Perinçek, ''Üretimin aksamaması için terörün bitmesi gerekir'' dedi.

Vatan Partisi yurdun dört bir yanında büyüyor

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi, Adana'nın Kozan İlçesi'nde yeni binasının açılışını yaptı. Onlarca kişi partiye üye oldu.

Açılış töreniyle birlikte üye katılım töreni de yapıldı. 30'a yakın yeni üyeye rozetlerini, Vatan Patisi MYK Üyesi ve Atatürk'ün Bütün Eserleri Genel Yayın Yönetmeni Şule Perinçek taktı.

Açılışa Şule Perinçek'in yanı sıra; bir çok siyasi parti temsilcisi, kitle örgütü başkanları ve Kozan İlçe muhtarları da katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Şule Perinçek, Türkiye'nin en büyük sorununun terör olduğunu söyledi.

Şule Perinçek, Türkiye'nin planlı üretim programını önüne koyması gerektiğini belirtti.

Vatan Partisi Kozan İlçe Başkanı Mimar Babür Ünüvar, Kozanlıları Vatan Partisi'nde birleşmeye çağırdı:

- Türkiye'nin her yerinde büyüyoruz. İktidara yürüyoruz. Bugün Kozan'da ve Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinde yeni teşkilatlarımızı kuruyoruz ve kurmaya devam edeceğiz. Bu iktidar yürüyüşümüzde siz değerli hemşehrilerimizle, el ele omuz omuza birlikte yürüyelim. Milli mücadelenin öncüsü olalım...

İnşaat sektörünün Kozan'da yanlış gidişatta olduğunu söyleyen Ünüvar, üretim vurgusu yaptı:

- İnşaat bir ölü yatırımdır

Törende konuşan bir diğer isim ise, Vatan Partisi İl Başkanı Selver Kaplan'dı. Kaplan, Kozanlı üreticilerin sorunlarını çözmek için çalışacaklarını ifade etti.

# adana # türkiye # atatürk # Perinçek # parti # vatan partisi # tören # kozan # inşaat # üretim # Yurt # MYK # ilçe binası # şule perinçek # genel yayın yönetmeni # gyy