TGB'den çuval açıklaması: ''Hain planlarınız devam ettiği sürece başınızdan çıkmayacak''

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri Çağlayan Adliyesi'nde ifadeleri alındıktan sonra bırakıldılar. TGB'liler Çağlayan Adliyesi önünde açıklama yaptı. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, binlerce teşekkür ve tebrik mesajı aldıklarını belirterek emperyalizmi def edeceklerini belirtti.

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri Çağlayan Adliyesi'nde ifadeleri alındıktan sonra bırakıldılar. TGB'liler Çağlayan Adliyesi önünde açıklama yaptı;

Sözü ilk olarak TGB Genel Başkan Yardımcısı Naci Önenköprülü aldı:

- Bu çuvallar hain planlarınızı devam ettirdiğiniz sürece başınızdan çıkmayacaktır.

''YÜCE TÜRK MİLLETİNE TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ''

TGB Genel Başkanı Dilek Çınar, konuşmasında ''üce Türk milletine teşekkürlerimizi iletiyoruz.'' dedi:

- Binlerce teşekkür mesajı aldık, yüce Türk milletine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bize destek veren herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

''ABD'NİN NE OLDUĞUNU KİMSE UNUTTURAMAYACAK''

TGB İstanbul İl Başkanı Duygu Karabulut da ABD'nin bölücü planlarına geçit vermeyeceklerini söyledi:

- İstanbul'a demirleyen gibi Türkiye'yi kuşatma planında görev yapacak gemi. ABD'nin ne olduğunu Türk gençliğine kimse unutturamayacak. ABD gemilerinin Türkiye'yi bölmeye geldiğini biliyoruz.

- ABD'nin nereye gitse kana buladığını biliyoruz. Afganistan'da uçaklarla kaçıp gittiler. Suriye'den gidiyor. ABD'nin bölücü planlarına geçit vermeyeceğiz. Türk gençliği nerede onları görse meydan okuyacaktır.

''TÜRK GENÇLİĞİ 1 DAKİKADA HESAP SORDU''

Eylemi gerçekleştiren gençlere Vatan Partisi'nin desteği tamdı. Adli önünde gençlerle beraber olan Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen de, ''Bu eylem Türk milletinin namusunu koruyan cesur bir eylemdir.'' dedi:

- İstanbullular adına yiğitlerimizi teslim almaya geldik, hepsini kucaklıyoruz ve teşekkür ediyoruz. Biz bünyesinden böyle kahramanlar yetiştiren bir milletiz.

- Bu eylem sadece Türk gençliğinin basit bir eylem olarak algılanamaz. Bu eylem Türk milletinin namusunu koruyan cesur bir eylemdir.

- Türk gençliği Mehmetçik'e kurşun sıkanlara 1 dakikayla hesap sordu. Yunanistan'dan bize namlu doğrultanlara 1 dakikayla hesap sordu. Bu mücadeleyi zafere ulaştırana kadar biz de gençlerimizle birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

# vatan partisi # tgb # Vatan # türkiye gençlik birliği # çuval # çağlayan adliyesi # çağlayan # amerikan askeri # tgb çuval