Son dakika haberleri... Sivas'ta deprem (19 Mart 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

Sivas'ta saat 11:04'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberleri... Sivas'ta deprem (19 Mart 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 11:04'des Sivas'ta 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 19 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 11:04'de Sivas'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı

Sivas Valisi Salih Ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, "Çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır. Şehrimize geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci de kısa süre etkili olan depremle ilgili şu ana kadar kendilerine herhangi bir ihbar gelmediğini söyledi.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

# deprem # AFAD # Sivas # salih ayhan # Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü