TGB Genel Merkezi'nden TGB'ye yöneltilen eleştirilere yanıt

TGB, Genel Merkez tarafından yapılan yazılı açıklama ile kamuoyunda TGB'ye karşı yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Açıklamda, "TGB bir siyasi parti değildir. Dolayısıyla siyasi partilere yönelik eleştirileri TGB üzerinden yapmak ve TGB'yi herhangi bir siyasi parti ile organik bir bağ içindeymiş gibi ele almak manasızdır! Eleştiri muhatabına yapılırsa bir anlam taşır" vurgusu yapıldı

TGB Genel Merkezi'nden TGB'ye yöneltilen eleştirilere yanıt

işte TGBGenel Merkezi tarafından yapılan o yazılı açıklama

Uzun süredir TGB'nin sosyal medya sayfalarından ilgili ilgisiz hangi paylaşım yapılırsa yapılsın, bazı siyasi partiler üzerinden TGB eleştirilmektedir. Bazı eleştirilerin tarzı ve yoğunluğu ve birbirleriyle olan benzerliği belli merkezlerden üretilen sistematik bir saldırı görüntüsü vermektedir.

TGB'nin bazı merkezler tarafından saldırı altında olmasını doğal karşılıyoruz, sevindiricidir. TGB düşmanla göğüs göğse savaşan bir kuvvettir ve düşman savaşan kuvvete saldırır. Yürütülen mücadelenin haklılığını ve sağlamlığını düşmanın saldırısına bakarak kavramak bir yöntemdir. TGB sistemin bağrında gedikler açarak ve düşmanı birbirine düşüren hamleler yaparak, düşmanın saldırısını hak etmektedir!

Biz Türkiye devrimcileri saldırılara pratiğimizle cevap veririz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, denir! Ancak burada üzücü olan, birçok destekçimizin ve dostumuzun TGB'ye yönelik saldırı amacı taşıyan bu eleştirilerden etkilenmesidir.Dostlarımızın eleştirilerini önemsiyoruz ve dostlarımıza bir cevap verme gereksinimi duyuyoruz.

TGB bir siyasi parti değildir. Dolayısıyla siyasi partilere yönelik eleştirileri TGB üzerinden yapmak ve TGB'yi herhangi bir siyasi parti ile organik bir bağ içindeymiş gibi ele almak manasızdır! Eleştiri muhatabına yapılırsa bir anlam taşır.

TGB cephe siyaseti güden bir gençlik kitle örgütüdür. Dolayısıyla birçok siyasi parti, dernek ve kitle örgütü ile ortak etkinliklere imza atmakta ve zaman zaman ortak tavırlar almaktadır! Bu bizim emperyalist saldırıya karşı olabildiğince geniş kitleleri birleştirerek bir Türkiye cephesi yaratma siyasetimizin bir sonucudur. Önümüzdeki siyasal süreç dikkate alındığı zaman birlik siyaseti Türkiye'nin kurtuluşudur ve TGB bu birlik siyasetinin en belirleyici kuvvetlerinden olacaktır.

ulusalkanal.com.tr

# tgb # eleştiri # genel merkez