Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar Ulusal Kanal'a konuştu: Türkiye'nin 'Zeka Gücü'ne 25 yeni sınıf

Turkcell 'Zeka Gücü' projesi kapsamında 25 yeni teknoloji sınıfının açılışını DÜZCE BİLSEM'de yaptı. Törene Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar da katıldı. Ulusal Kanal'a konuşan Aşkar, öğrencilerin başarılı olmasının fiziksel ortamlar sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar Ulusal Kanal'a konuştu: Türkiye'nin 'Zeka Gücü'ne 25 yeni sınıf

Haber: İnci Erdoğan - Kamera: Melik Nacar

Turkcell, özel yetenekli çocukları geleceğin dünyasına hazırlıyor.

Turkcell, Millî Eğitim Bakanlığı’nın iş birliğiyle hayata geçen Zeka Gücü’ projesi, Türkiye’ye 25 yeni teknoloji sınıfı kazandırdı.

Turkcell 'Zeka Gücü' projesi kapsamında 25 yeni teknoloji sınıfının açılışını DÜZCE BİLSEM'de yaptı. Törene Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar ve Düzce Valisi Cevdet Atay da katıldı.

Birbirinden yetenekleri öğrenciler bu sınıflarda teknolojiyle buluştu.

Bugüne kadar 150 bin aile, 200 bin öğrenci ve eğitimciye erişen ‘Zekâ Gücü’ projesi, ulusal ve uluslararası yarışmalarda şimdiye kadar 400’ün üzerinde ödül kazandı.

BAKAN YARDIMCISI ULUSAL KANAL'A KONUŞTU

Ulusal Kanal'a konuşan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, projenin ayrıntılarını anlattı.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar da projeyi Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Bakan yardımcısı bu fiziksel ortamlar sayesinde öğrencilerin başarılı olduğuna vurgu yaptı.

# ulusal kanal # öğrenci # milli eğitim bakanlığı # turkcell # Sınıf # Petek Aşkar # Cevdet Atay # Bülent Aksu # özel yetenek