Maltepe'de oy sandıkların sayımında son durum! CHP'li Uğur Bayraktutan canlı yayında açıkladı: 94 sandık kaldı

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Maltepe'de İstanbul seçim sonuçlarını Ulusal Kanal'da değerlendirdi. Bayraktutan, sayılacak 94 sandığın kaldığını söyledi. CHP'li vekil, "Biraz önce yemek molası verildi. Saat 14.00'den itibaren yeniden başlayacak. 94 sandık kaldı. Şimdi masa kuruldu. Gerekli kamu görevlilerini çağırdılar. 4 ek masa daha oluştu. Bu ne demektir? 6 masayla devam edecekler. Sanıyorum ki belki 4-5 saat içerinde, bugün biteceği gözüküyor" dedi

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İstanbulMaltepe'de Ulusal Kanal Muhabiri Dilek Doğan'ın sorularını yanıtladı.

CHP'li Uğur Bayraktutan, şunları söyledi:

"MALTEPE'DE SON DURUM

Biraz önce yemek molası verildi. Saat 14.00'den itibaren yeniden başlayacak. 94 sandık kaldı. Şimdi masa kuruldu. Gerekli kamu görevlilerini çağırdılar. 4 ek masa daha oluştu. Bu ne demektir? 6 masayla devam edecekler. Sanıyorum ki belki 4-5 saat içerinde, bugün biteceği gözüküyor.

Tablo, açık ve nettir. İstanbul'un Büyükşehir Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu'dur. Bunu çevirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

İSTANBUL'DA SEÇİM İPTAL OLABİLİR Mİ?

Bunu konuşmak bile abesle iştigaldir. Bunu, kabul etmemek gerekiyor. Ortada bir seçim vardı. Büyükçekmece üzerinden bunu götürmeye çalıştılar. Seçmen listeleri ile alakalı olan bir yasal süreç var. Bu konuda bir itiraz olmadı. Bütün seçimlerde gördüğüm bir tablo vardır. Bu tablolarda ortaya çıkan bir itiraz süreçleri vardır. Bu süreçler, kesinleşmiştir. O süreçlere kimse itiraz etmemiştir."

ulusal.com.tr

# istanbul # chp # maltepe # sandık # seçim sonuçları # oy # Uğur Bayraktutan