Öldürmek mi istiyorsunuz?

Silivri Cezaevi'nde pankreas kanser olduğu tespit edilen Emekli Albay Muzaffer Tekin'in sağlık durumunun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanser, İstanbul Çapa Tıp Fakultesi Acil servisinde yatan Tekin'in tüm vücudunu sardı. Tekin bugüne kadar hastane hastane dolaştırıldı, vüdundan toplamda 22 parça alındı.

Öldürmek mi istiyorsunuz?

4 ay boyunca hastane hastane dolaştıktan sonra pankreaskanseri teşhisi konulan Emekli Albay Muzaffer Tekin'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Albay Tekin aslında ağrıları başladığı ilk günlerde annesini de pankreas kanserinden kaybettiği için kanserden şüphelenmişti. İlk doktor sevkinde bu şüphesini dile getirdi ama nafile.

Hastane hastane gezdirildi. Her tetkik farklı bir hastanede yaptırıldı. Bu nedenle kesin tanı konulamadı çünkü bugüne kadar pankreastan örnek alınmamıştı. Kanser teşhisi gecikdikce gecikti.

Yapılan tetkiklerde Tekin'in vücudundan tam 22 parça alındı. Bu süre içinde hastalık ilerledi ve tüm vücuda yayıldı. Tekin, 4 ay içerisinde 17 kilo verdi.

Pazartesi günü ağrıları şiddetlenince Bakırköy Devlet Hastenesi'ne sevk edildi. Vücudundan alınan son parça ile tam tanı kondu. Albay Tekin pankreas kanseri idi. Ve de 4. evreye kadar yükselmişti.

Ama Tekin, "mahkum koğuşu olmadığı" gerekçesi ile kapıdan çevrildi. İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Tekin, burada da "yer yok" denilerek saatlerce bekletildi. Dün akşam saatlerinde durumu iyice ağırlaşınca Çapa Acil servisine kaldırıldı, saatler sonrada hastaneye yatış işlemleri tamamlandı.

Muzaffer Tekin, Çapa Tıp Fakultesi'nde hayata tutunmaya çalışıyor.

Haber: Deniz Çağlayan

ulusalkanal.com.tr

# kanser # silivri cezaevi # Muzaffer Tekin # pankreas