Bankadan 300 bin lira çalındı

İstanbul Tarabya'da kimliği henüz belirlenemeyen iki şahış silahlı banka soygunu gerçekleştirdi. Soygun için bankanın kapanış saatini seçen şahıslar, veznedarı etkisiz hale getirerek yaklaşık 300 bin lira ile kayıplara karıştı.

Bankadan 300 bin lira çalındı

İstanbulTarabya'da şapkalı 2 şahış silah kullanarak bir bankayı soydu.

Kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 şahıs soygun için bankanın kapanış saatini seçti. Veznedarı etkisiz hale getiren soyguncular bankadan çaldıkları 300 bin lira ile birlikte kayıplara karıştı.

Olay dün akşam saatlerinde Sarıyer Tarabya Haydar Aliyev Caddesi üzerindeki bir bankada meydana geldi. İki şahıs, beyaz renkli bir otomobille bankanın yan sokağına geldi.

Bankanın kapanmasına yakın silahla içeriye giren şahışlardan biri güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Vezne çalışanlarına da silah doğrultan şahış yanında getirdiği siyah poşete paraların doldurulmasını istedi.

Yaklaşık 300 bin lirayı alan şahış araba ile birlikte kayıplara karıştı. Banka çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis güvenlik önlemlerini aldı.

Polislerin soygun ile ilgili banka çalışanlarının ifadesine başvurduğu öğrenildi. Banka içinde parmak izi incelemesi de başlatan polisin soruşturmayı derinleştirdiği bilgisine ulaşıldı.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # banka # sarıyer # tarabya # 300 bin lira