Cavidan, Reyhan’ı zehirliyor! Yemin 208. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 209. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 18 Mart Çarşamba günü, 208. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 208. bölüm izle... Yemin 209. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 209. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor? Cavidan, Reyhan'ın bebeğine zarar vermek isterken başına daha büyük bir bela gelecek mi?

Cavidan, Reyhan’ı zehirliyor! Yemin 208. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 209. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Emir, Reyhan’a gözü gibi bakarken annesi Cavidan’da bebekten kurtulmanın binbir türlü yolunu arıyor. Artık Reyhan’ın her şeyine zehir katmaya başlayan Cavidan, Reyhan’ın her defasında şans eseri kurtulmasına sinirlenip duruyor.

Emir ve Reyhan’ın derdi ise Cavidan’ın oyunlarından habersiz bambaşka oluyor. Reyhan artık aşeriyor ve Emir eşinin etrafında pervane oluyor.

Narin ise evde Oya ile köşe kapmaca oynuyor. Kemal kardeşi ve sevdiği kadın arasında mekik dokuyor. Narin ise ne yapacağını bilemez bir halde gitmeli mi yoksa kalmalı mı emin olamıyor.

Talaz’ın yanına yerleşen Cemre ise Talaz’ı çıldırtmak için yer arar ve aralarında komik diyaloglar yaşanır.

YEMİN 208. BÖLÜM İZLE

YEMİN 209. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin # yemin yeni bölüm fragmanı # Yemin dizisi