Liderler Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayımladı

Siyasi parti liderleri de bayram mesajları verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan paylaşım yaptı. Vatan Partisi lideri Perinçek, bayramı Eğin Halayıyla kutladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Ramazan bayramı hazırlığı fotoğrafları paylaştı. MHP lideri Bahçeli ise Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti.

Liderler Ramazan Bayramı için kutlama mesajı yayımladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesaplarından vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

- Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Sizlerin ve ailenizin bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Rabb'imden hepimizi bundan sonraki bayramlara sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum.

PERİNÇEK BAYRAMI EĞİN HALAYI İLE KUTLADI

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, videolu müzikli bir mesaj yayınladı; "Bayramınızı Dünya uygarlık mirasına Yukarı Fırat’ın çağlayanlarıyla katılan Eğin Halayıyla kutluyorum." dedi.

Perinçek mesajında "Asya’nın uygarlık atağını, Bütün milletimizin başı dik yaşama kararını Onurla, gururla, şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle" ifadelerine yer verdi.

- Üreticilerin umutlarını, Sağlık çalışanlarımızın fedakârlığını, İşçimizin ve kamu emekçimizin alın teri verimini, Çiftçimizin harman sevincini, Çarşılarımızın şenliğini, Gençliğimizin Atatürk Devrimine bağlılığını, Sanayici ve tüccarımızın bereketini, Emeklimizin huzur ve barış özlemini, Mehmetçiğimizin ve Polisimizin özgüven ve cesaretini, Anadolu ve Trakya'mızın yüksek ahlâkını ve erdemlerini, Komşularımızın kardeşliğini, Ufukta görünen kamucu ve paylaşmacı insanlığın barışını, Asya’nın uygarlık atağını, Bütün milletimizin başı dik yaşama kararını, Onurla, gururla, şenlikle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle, Türk Milletinin ve İslâm Dünyasının Ramazan Bayramını kutlarım.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AİLE FOTOĞRAFI PAYLAŞIMI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile evlerindeki Ramazan Bayramı hazırlıklarına ilişkin fotoğrafları paylaştı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Arefe günü Selvi Hanım ve benim geleneksel gece mesaimiz başlar. Her bayram tüm aile bir araya geliriz. Yarın birlikteyiz. İyi Bayramlar Türkiye." dedi.

BAHÇELİ, TÜRKEŞ'İN MEZARINI ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyaret etti.

Bahçeli, Türkeş'in kabrine kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktı, bakır ibrikle su döktü.

# erdoğan # Perinçek # mhp # devlet bahçeli # vatan partisi # kemal kılıçdaroğlu # ramazan bayramı # cumhurbaşkanı erdoğan # Doğu Perinçek # kılıçdaroğlu # asya # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan # MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli # Bahçeli # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # alparslan türkeş # bayram mesajları