Yeğeni sahte nikahtan gözaltına alındı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun yeğeni, sahte kimlikle nikah kıydırma suçlamasıyla kendi nikahında gözaltına alındı. Bekaroğlu'nun da katıldığı törenin ardından polis merkezine götürülen çift, serbest bırakıldı.

Yeğeni sahte nikahtan gözaltına alındı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun yeğeni, kendi düğününde "sahtenikah" kıydırmaktan gözaltına alındı.

İddiaya göre Bekaroğlu'nun yeğeni Eda O. Abdullah G. ile bir süredir birlikteydi. Ancak evli çocuk sahibi olan Abdullah G. eşinden ayrılmak istemiyordu. İkili duruma çözüm bulmak için oturup birlikte bir plan yaptı.

Abdullah G. bekar olan ağabeyinin kimlik bilgileri ile hazırladığı sahte belgelerle nikah dairesine giderek nikah için gün aldı. Çift, dikkat çekmemek için törenin lüks bir yatta kıyılmasına karar verdi.

6 Aralık'ta yapılan nikah törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ile az sayıda davetli katıldı. Bekaroğlu'nun yeğeni Eda O ile sahte damat Abdullah G. kıyılan nikahla resmen dünya evine girdi.

Törenin ardından takı merasimine geçilirken, nikaha katılan Mehmet Bekaroğlu, yeğenine bilezik takarak tebrik etti.

Sahteciliği fark eden Nüfus Müdürlüğü durumu nikahtan önce polise bildirdi. Nikahı sivil kıyafetle takip eden polisler takı merasimi sonrası harekete geçti. Sahte nikaha el koyan polis, Eda Abdullah çiftini davetlilerin meraklı bakışları arasında gözaltına aldı.

Çekmeköy Polis Merkezi'ne götürülen gelin ve damat, haklarında sahte evrak düzenlemekten yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu, olaydan haberinin olmadığını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# chp # mehmet bekaroğlu # kimlik # nikah # sahte