Turkcell'den müşterilerine 1 GB internet hediye

Turkcell, dün şebekelerinde yaşanan internet ve konuşma sorunu nedeniyle sıkıntıdan etkilenen kullanıcılarına 1 GB internet hediye etti.

Turkcell'den müşterilerine 1 GB internet hediye

Turkcell meydana gelen sistemsel sorun nedeniyle Türkiye'nin bazı bölgelerinde ses ve data trafiğinde kesintiler yaşandığını açıklamıştı.

İnternet ve aramalarda yaşanan sorun sebebiyle tüm Turkcell'lilerden özür dilendi.

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Turkcell, "Hangi hediye ile sizi daha fazla mutlu edebiliriz?" sorusuyla bir anket yaptı.

'Haftalık 100 dakika', 'Haftalık 100 SMS' ve 'Haftalık 1 GB internet' seçeneklerinin yer aldığı ankette, internet seçeneği oyların yüzde 94'ünü aldı.

Anketin ardından Turkcell tarafından yapılan paylaşımda, "Durumdan etkilenen tüm Turkcell'liler için "Haftalık 1 GB ek internet paketi" gün içinde tanımlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

HEDİYELER YÜKLENMEYE BAŞLADI

Sıkıntıdan etkilenen Turkcell kullanıcılarına hediyeleri verilmeye başlandı.

Turkcell tarafından sorun yaşayan müşterilerine şu mesaj gönderildi:

Sebekemizde dun meydana gelen gecici sorun nedeniyle ozur diler, hattiniza tanimladigimiz yurt icinde gecerli haftalik 1GB ek internet hediyemizi iyi gunlerde kullanmanizi dileriz. Unutmayin Turkcell'in bol hediyeli Salla Kazan Kampanyasi da devam ediyor. Katilmak icin http://trcll.im/hesabim

# türkiye # internet # Hediye # Sorun # turkcell