Marmaray'da hareketli dakikalar... Seferler durduruldu

Marmaray'da bir yolcunun Sirkeci istasyonunda, Yenikapı yönünde raylara atlayarak intihar ettiği iddia edildi

Marmaray'da hareketli dakikalar... Seferler durduruldu

Marmaray'da bir yolcunun Sirkeci istasyonunda, Yenikapı yönünde raylara atlayarak intihar ettiği iddia edildi

Savcının olay yerine gelmesi ve inceleme yapması için durağın kapatıldığı söylendi. Durumdan haberi olmayan vatandaşlar yaşanan aksaklıklara tepki gösterdi. İlkin Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray'a binen yolcuların inmesi ve ters yöndeki araca binmesi istendi. Burada yaşanan kargaşanın ardından Sirkeci'ye gelindiğinde, tüm yolcuların araçtan inmesi yönünde anons yapıldı. Yolcuların önce karşı perona geçmesi ve Ayrılık Çeşmesi yönündeki araca binmesi söylendi.

O yöndeki görevli ise tekrar Kazlıçeşme yönünde beklenmesini söyledi. Yolculara bir açıklama yapılmaması ve hangi yönde bineceklerinin söylenmemesi ise ikinci bir kargaşayı doğurdu.

İstasyondaki kalabalık, Ayrılık Çeşmesi'nden gelen diğer yolcularla birlikte daha da artarken, anonslarda teknik arıza nedeniyle seferlerin Sirkeci'den aktarmalı yapılacağı söylendi.

Buna karşın gelen araçlar az sayıda yolcu alarak geri dönmeye veya yolcu almamaya devam etti. Yeni gelen bir aracın da peronun ilerisinde yolcuları indirip geri geleceği ve bekleyenleri alacağı görevlilerce söylendi. Ancak gelen araç yolcuları indirip bekleyenleri almadan ilerledi.

Araçlar Kazlıçeşme-Sirkeci ile Ayrılık Çeşmesi-Sirkeci arasında ileri geri giderek çalıştı.İş yerlerine, sınavına geciken vatandaşlarsa duruma isyan etti.

Haber: Sinem Hançerigüzel

ulusal.com.tr

# seferler durdu # Yenikapı # Marmaray