Çok Gezenti Burak Akkul’dan haber geldi: Bu kadar seveni olduğunu görmek bizi mutlu etti

Koronavirüse yakalanan 48 yaşındaki sunucu Burak Akkul’un sağlık durumu hakkında son gelişmeler kayınbiraderi tarafından verildi.

Çok Gezenti Burak Akkul’dan haber geldi: Bu kadar seveni olduğunu görmek bizi mutlu etti

TEVE2 kanalında Çok Gezenti adlı bir program sunan Burak Akkul, eşi ile birlikte çıktığı yurt dışı seyahatinin ardından 14 gün kuralı için yurda döner dönmez hastaneye başvurmuştu. Çiftin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Burak Akkul hastanede, Seda Akkul ise evde karantinaya girmişti.

Yoğun bakıma kaldırılan Burak Akkul’un sağlık durumu hakkında son açıklamayı kayınbiraderi Hüseyin Arslan yaptı. Arslan, “Dün yazdığım mesaja istinaden; Burak Akkul’un da Seda’nın da bu kadar seveni olduğunu görmek, bu kadar iyi dilek ileten, ilgili, duyarlı sevenlerini okumak, bizi çok mutlu etti.

Hepiniz tek tek sağ olun. Burak bunları okuduğunda, eminim bu kadar sevginin bu kadar değerin karşılık bulması için daha çok çabalamak zorunda hissedecek. Size bir borç olarak; elimden geldikçe ve onlar iyi oluncaya dek, güncel durumu yazacağım. Bugün Burak’ın yoğun bakımda tedavisini yöneten doktoruyla görüştüm. Gün içinde çekilmiş, karşılaştırmalı test sonuçlarını görme fırsatım oldu. Anladığım kadarıyla bu yoğun bakım tedavisi birkaç hafta alabilecek bir süreç.

Tıp çok az bilgi sahibi olduğum bir alan. Bu nedenle sadece şunu söyleyebilirim, doktorlar çok yoğun ve ilgiyle tedaviyi yönetiyorlar.

Seda bugün duygusal olarak çok daha iyi. Burak’tan haber alınca, doktoruyla konuşunca daha da iyi oldu. Sosyal medyadan uzak duruyor, dediğiniz gibi bir süre de uzak duracak. Fiziksel olarak şikayetleri devam ediyor. Fakat her ikisinin de iyileşeceğine inancımız tam” açıklamasında bulundu.

# koronavirüs # son durum # Burak Akkul # Çok Gezenti