İstanbul Emniyeti'nde Deprem!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tayin depremi yaşandı. Emniyet'teki birçok şubenin müdürü değiştirildi. 17 Aralık operasyonunu gerçekleştiren şubelerin müdürleri Yozgat ve Çankırı'ya gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde beklenen tayinler için harekete geçildi. Birçok şubeye yeni müdür atandı. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a yeni yardımcılar verildi.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mustafa Çalışkan, Terörle Mücadele Şubesi'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Çalışkan'ın yerine TEM Şube Müdür Yardımcısı olan Kayhan Ay getirildi.

Mali Şube'den sorumlu müdürlüğe getirilen Bahattin Küçük'e, Kaçakçılık ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'nin sorumluluğu da verildi. Çevik Kuvvet'ten sorumlu müdürlüğe Osman Yıldırım atandı.

Atamalarla 11 ilçe müdürünün yeri değişti. Personel Şube Müdürü Murat Şahin Fatih ilçesine Emniyet Müdürü olarak atandı. Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Müdürü Seylan Demir, İkmal Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

İl dışı tayinlere 17 Aralık operasyonunu yapan şubelerin müdürleri dikkat çekti. Dönemin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç Yozgat'ta, Mali Şube'den Sorumlu Müdürü Hamza Tosun ise Çankırı Polis Okulu'nda, Asayiş'ten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Yener Ülgütol, Kadıköy'de görevlendirildi.

Güvenlik Şube'den Sorumlu Müdürlüğe Mehmet Suat Ekici, Trafikten Sorumlu Müdürlüğe Metin Alper atandı.

ulusalkanal.com.tr

# deprem # şube müdürü # istanbul emniyet müdürlüğü # 17 aralık operasyonu # tayin