8 yaşındaki Serdal, İmrahor Deresi’nde aranıyor

8 yaşındaki Serdal halen kayıp... Ankara seferber oldu onu arıyor. Kandemir’i arama çalışmalarına Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da katıldı. Diğer yandan küçük çocuğun kaçırılmış olabileceği iddiaları gündeme geldi

8 yaşındaki Serdal, İmrahor Deresi’nde aranıyor

Ankara’nın Çankaya İlçesi İmrahor Mahallesi’nde yaşayan Özbirlik İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencisi Serdal K. (8), önceki gün öğle saatlerinde okuldan ayrıldı ve eve gitmedi.

Çocuklarından haber alamayan aile durumu polise haber verdi. Serdal’ın okul arkadaşlarıyla konuşan ekipler, çocuğun en son İmrahor Deresi kenarında Oyun oynarken görüldüğü bilgisine ulaştı.

AFAD, itfaiye ve su altı arama-kurtarma ekipleri, toplam uzunluğu 16 kilometre olan derenin 2 kilometrelik kısmı önceki gün ve dün taradı.

Habertürk'ün haberine göre, derenin aktığı kanalda yürüyerek ulaşılabilecek tüm alanın incelendiğini belirten ekipler, arama çalışmalarını sürdürüyor.

ÜVEY BABA HAPİSTE, ÖZ BABA TAHLİYE OLDU

Serdal’ın kaybolmuş ya da kaçırılmış olma ihtimalleri üzerinde de duruluyor.

Ailenin İmrahor Mahallesi’ne kısa süre önce taşındığını belirten mahalle sakinleri, Serdal’ı “sessiz bir çocuk” olarak anlattı.

Mahalle sakinleri, Fadime Aygün’ün ilk eşi ve Serdal’ın öz babasının hapisten yeni çıktığını ve eski eşini tehdit ettiğini iddia etti.

Fadime Aygün’ün ikinci eşininse halen hapiste olduğu ifade edildi.

Çocuğunun kaçırılmış olabileceği iddialarıyla ilgili konuşmak istemeyen Aygün, “Hapisteki kocam bunları duyarsa kendini asar” dedi.

Görgü tanığı olduğunu kaydeden bir mahalle sakini, Serdal’ın derede oynarken görüldüğü saatlerde bölgede olduğunu söyleyerek, “Buraya çok taksi gelmez. Ben çocuğu görmedim ama dere kenarında park halinde bir taksi vardı. Olayla ilişkisi olabilir” diye konuştu.

Serdal’ın en son İmrahor Deresi civarında T. isimli bir sınıf arkadaşıyla görüldüğü de iddia edildi.

ulusalkanal.com.tr

# serdal kandemir