7 ilde okullar tatil edildi!

Valiliklerden yapılan açıklamaya göre, Muş, Ağrı, Kars, Uşak ve Bitlis'te okullar tatil edildi

7 ilde okullar tatil edildi!

İŞTE VALİLİKLERDEN YAPILAN AÇIKLAMA

MUŞ: "Muş Merkez, Bulanık Hasköy, Korkut, Varto ve Malazgirt ilçelerinde Yatılı Bölge Okulları dahil olmak üzere İlköğretim ve ortaöğretimde eğitim ve öğretime 10 Şubat 2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. "Hamile ve engelli kamu personeli de 10 Şubat 2015 tarihinde izinli sayılacaktır."

AĞRI: "Yoğun kar yağışı nedeniyle Ağrı Merkeze bağlı tüm köy okulları ile taşıma merkezli okullarda 10 Şubat 2015 Salı günü (1 gün) tatil edilmiştir. "

KARS: "İlimizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle; 10 Şubat 2015 Salı günü İlimiz Merkez, Arpaçay, Sarıkamış, Selim ve Susuz İlçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personeller idari izinli sayılacak olup, Kars il merkezi ile merkeze bağlı köylerde okul öncesi, temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında da eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir."

UŞAK: "Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’nün hava tahmin raporlarında belirtilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler ışığında öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için İl Merkezi ve İlçelerimiz dahil olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 10 Şubat 2015 Salı günü 1 (Bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Ayrıca İl geneli ve İlçelerimizde dahil olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin 10 Şubat 2015 Salı günü 1 (Bir) gün süre ile idari izinli sayılacaktır."

BİTLİS: "Valiliğimizin aldığı karar doğrultusunda, olumsuz hava koşulları nedeniyle Salı günü Bitlis İl merkezi ve merkeze bağlı köylerde tüm okullarda eğitime ara verilmiştir. Kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması amacıyla Salı günü bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir. İlçelerle ilgili kararlar kaymakamlıklarımızca alınacaktır."

ARDAHAN: "Ardahan'ın Göle ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köyler de ki okullar yarın (10 Şubat Salı) 1 gün süre ile tatil edildi. İlçede ki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de 10 Şubat 2015 Salı günü, bir gün süre ile idari izinli sayılacak."

ÇANAKKALE Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla okulların tatil edildiği duyuruldu. Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle İlçemizde bulunan okullarımızın çoğunluğunun taşımalı kapsamımda olmaları nedeniyle, olumsuz bir durum yaşanmaması için ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 10.02.2015 Salı 1 gün süre ile ara verilmiştir."

ulusalkanal.com.tr

# bitlis # kars # ağrı # muş # uşak # okullar # 5 ilde # tatil edildi