Vatan Partisi'nden 'NATOyolu' tepkisi

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Mamak İlçe sınırları içerisinde bulunan "NATOyolu" isimli caddenin "ATAyolu" caddesi olarak değiştirilmesi ile ilgili resmi girişimlerde bulundu

Vatan Partisi'nden 'NATOyolu' tepkisi

68 yıldan beri Cumhuriyetimize zarar veren NATO, son olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü tatbikatta hedef gösterdi. Buna karşı harekete geçen Vatan Partisi, Ankara Mamak sınırları içerisindeki 'NATOyolu' caddesinin ismini 'ATAyolu' olarak değiştirilmesi ile ilgili basın açıklaması yapacak.

Vatan Partisi tarafından yapılan açıklama şöyle:

68 yıldan beri Cumhuriyetimize zarar veren NATO, son olarak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bir tatbikatta hedef göstererek Cumhuriyetimizin ve milletimizin düşmanı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı, Mamak İlçe sınırları içerisinde bulunan "Natoyolu" isimli caddenin derhal "Atayolu" caddesi olarak değiştirilmesi ile ilgili resmi girişimlerde bulunmuştur. Ankara İl Başkanı Prof. Dr. Ercan Enç, bu değişikliğin bir an önce yapılması için halihazırda Natoyolu olarak bilinen caddeden basın açıklaması yapacaktır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.

Vatan Partisi

Basın Bürosu

Tarih: 21 Kasım 2017, Salı

Saat: 13.00

Adres: Natoyolu Caddesi, Tepe Durağı, 859. Sokak, Mamak/ANKARA

ulusal.com.tr

# ankara # vatan partisi