Ulusal Kanal İç Yapımlar yeni bir belgesele imza attı: Can Çekişen İmparatorluk

Kan bulaşan seçimlerde Biden'ı seçen ABD eski gücünde mi yoksa İmparatorluk can mı çekişiyor? İşte bu önemli sorunun yanıtları Yakup Aslan'ın yönettiği ''Can Çekişen İmparatorluk'' belgeselinde aranıyor. Türkiye ve dünyadan önemli isimlerin görüşlerinin yer verildiği belgesel Türkiye'nin ardından Rusya ve Mısır'da izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ulusal Kanal İran Temsilcisi Yakup Aslan, Ulusal Kanal İç Yapımlar'ın yeni projelerine ilişkin çalışmaların da devam ettiğini söyledi.

Ulusal Kanal İç Yapımlar yeni bir projeye imza attı.

"Can Çekişen İmparatorluk" izleyici ile buluştu.

Ulusal Kanal İran Temsilcisi ve Program Yapımcısı Yakup Aslan'ın yönetmenliğini üslendiği belgesel,Türkiye ve Dünya'dan önemli isimlerin görüşleri ile hayat buldu.

Aslan belgesel'in hedefini şu şekilde özetledi:

- Batı Asya'da çöken bir imparatorluk bir hegemonya söz konusu Batı Asya ile birlikte, dünyanın hemen her yerinde Amerikan hegemonyasının sona erdiğini görüyoruz ve özellikle Türkiye'de Biden dönemindeki iktidar hesaplarını yani değiştirmeye ilişkin Amerikanın, Amerikan derin devletinin yapmış olduğu hamleleri belgelerle ve uzman isimlerin yorumları ile ortaya koymaya çalıştık.

Ulusal Kanal İç Yapım'ların yeni projelerinin çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Aslan, projelerin geniş bir kadro ile gerçekleştiğine dikkat çekti:

- Çok geniş bir kadro ile çalıştık, bununla birlikte bir danışman kadromuzda vardı, başta Moskova Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Mehmet Perinçek, Ulusal Kanal Genel Müdürü Adnan Türkkan, oldukça verimli ve eğlenceli çalışma sürecinin sonunda bu çalışma ortaya çıktı bu belgesel ortaya çıktı, burada özellikle Ulusal Kanal iç yapımlar olarak bunu ortaya koymak önemliydi, Ulusal Kanal iç yapımlarda önümüzdeki dönemde yine sık sık yapım projeleri ile izleyiciler ile buluşacak.

Belgesel'in Türkiye dışında da yayınlanacak şekilde hazırlandığını vurgulayan Aslan belgeselin Rusya ve Mısır'da yayınlanması içinde görüşmelerin devam ettiğini söyledi:

- Rusya ve Mısır'da yayınlanacak ve Ulusal Kanal iç yapımlar hem Türk Kamuoyuna hemde dünya kamuoyunu bu önemli, gündem maddesi hakkında bilgilendirecek.

Can Çekişen İmparatorluk'u izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=rtnmqoVwJ5s&ab_channel=UlusalKanal

# yakup aslan # belgesel # Can Çekişen İmparatorluk