Liderler nerede oy kullanacak? İşte ayrıntılar

Cumhurbaşkanı adayları ve parti liderlerinin nerede oy kullanacağı belli oldu. Buna göre, Cumhurbaşkanı adayları Tayyip Erdoğan, Doğu Perinçek ve Meral Akşener İstanbul'da, Muharrem İnce ise Yalova'da oy kullanacak.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde liderlerin nerede sandık başına gideceği belli oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul Saffet Çebi İlkokulu'nda, Başbakan Binali Yıldırım İzmir Bahar Yıldırım İlkokulu'nda oy kullanacak.

Cumhurbaşkanı adayları Doğu Perinçek ile Meral Akşener İstanbul, Temel Karamollaoğlu Ankara, Muharrem İnce ise Yalova'da olacak. Perinçek Şair Nedim Ortaokulu'nda, Akşener Beylerbeyi Sabancı İlkokulu'nda oyunu verecek. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ise tutuklu olduğu Edirne Cezaevi'nde sandık başına gidecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Ankara'da sandığa gidecek liderler arasında. Buna göre, Kılıçdaroğlu Arjantin İlkokulu'nda, Bahçeli ise Anıttepe Ortaokulu'nda oy verecek.

ulusal.com.tr

# devlet bahçeli # muharrem ince # Doğu Perinçek # meral akşener # recep tayyip erdoğan # binali yıldırım # selahattin demirtaş # Temel Karamollaoğlu # liderler nerede oy kullanacak