''Karşı ittifak dağıldı''

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel, Almanya'da TGB ve ADD'nin düzenlediği toplantıya katıldı. Türkiye ve bölgede yaşanan gelişmeleri değerlendiren Yücel, "2 yıl önce Şeyh Sait heykelinin harcını birlikte karanlar birbirine girdi" dedi. Yücel, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin önemine vurgu yaptı.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlker Yücel, Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri bu ifadelerle değerlendirdi. Yücel, Cumhuriyet ve Atatürk cephesine karşı kurulan bloğun dağıldığını söyledi.

Türkiye Gençlik Birliği ve Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Almanya'nın Duisburg kentinde düzenlediği toplantıda konuşan Yücel, Türkiye ve bölgede yaşanan gelişmelere değerlendirdi.

Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı cephenin dağıldığını belirten Yücel, etkin mücadele için Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin önemine vurgu yaptı.

Yücel Almanyadaki programına 22 Aralık'a kadar devam edecek. Berlin, Hannover, Bilefeld, Nürnberg, Köln, Hagen, Krefeld ve Frankfurt'ta düzenlenen toplantılara katılacak.

ulusalkanal.com.tr

# tgb # add # ilker yücel