CHP'de hareketlilik! Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

CHP Genel Merkezi'nde hareketli anlar yaşanıyor.. İstifa çağrıları üzerine Kılıçdaroğlu destekçileri CHP Genel Merkezi önünde toplantı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi

CHPGenel Merkezi'nde hareketli anlar yaşanıyor. İstifa çağrıları üzerine Kılıçdaroğlu destekçileri CHP Genel Merkezi önünde toplantı Kemal Kılıçdaroğlu beklenen açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

Bugün sevinçli bir gündeyim. Havuz medyasında manşet olduk. Bütün seçim süreci boyunca ettiğim konuştuğum laflardan bir cümle bile kullanmadılar, oysa bugün manşeylerdeyiz. Çok mutluyum demekki yaptığımız iş doğru.

Biz inandığımız yolda yürümeyedevam ediyoruz bütün arkadaşlarımızla birlikte. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek gibi düşüncem asla yok. Herkesi kucaklayacağız. 81 milyonu kucaklayacağız.

Buraya gelmek isteyen arkadaşlarım vardı, telefon ettiler kimse gelmesin dedim, önümüzde yerel seçimler var çalışmalarımıza devam edeceğiz. Duvarın bir kısmı yıkıldı diğer kısmı da yıkılacak.

Az önce de söyledim daha öncede söyledim, biz önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceğiz. Bunun mücadelesini ve çalışmasını yapacağız. Türkiye'yi demokrasiye kavuşturmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Buraya geldiniz sağolun. Herkese söylüyorum, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir. Onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Biz dava insanıyız. Kim bizimle yürümek istiyorsa hep beraber gürül gürül yürüyeceğiz, ülkeye demokrasiyi getirince kadar yürüyeceğiz.

Kime şunu unutmasın, CHP hakkın hukukun teminatıdır. CHP barışın ve huzurun teminatıdır. Çünkü biz Kuvayi Milliye'den geliyoruz.

Muharrem İnce 81 ili gezeceğini ifade etti, bütün il başkanlarıma talimatımdır, en güzel şekilde onu karşılayacaksınız.

# chp # kılıçdaroğlu # genel merkez