Mükerrem ne karar verecek? Esra Erol'da 17 Ocak Cuma tek parça izle! Esra Erol'da programında 17 Ocak Cuma günü neler yaşandı?

Esra Erol'da da bugün neler yaşandı? Esra Erol'da 17 Ocak Cuma günü son dakika gelişmeleri

Mükerrem ne karar verecek? Esra Erol'da 17 Ocak Cuma tek parça izle! Esra Erol'da programında 17 Ocak Cuma günü neler yaşandı?

Suna Hanım'ın benimle evlendikten kısa süre sonra beni terk etti iddialarına karşılık yayına katılan Erol Bey, Suna Hanım'ın kıskançlıklarından hayatının karardığını söyledi. Çocuğuna aldığı dondurmayı bile bana da alacaksın diyerek kendisine aldırttığını söyleyerek çarpıcı iddialarda bulundu.

en yakın arkadaşı Ferit ile eşi Şennur'un ilişki yaşadığını söyleyen ve boşanmak isteğiyle programa başvuran Recep, eşi ve arkadaşıyla yüzleşmesinin ardından 5 yaşındaki çocuğu için DNA testi istedi. Şennur ise DNA testi yaptırmayı reddetti.

Geçen sene sosyal medya üzerinden tanıştığı Taner Elçi'den bir çocuk dünyaya getiren Firdevs, iki aylık çocuğuna kimlik bile çıkaramadığı için Elçi'nin peşine düştü. Bebeğini doğurduğu günden beri ortadan kaybolan Elçi'yi arayan Firdevs, Esra Erol sayesinde Elçi'nin evli olmadığını öğrendi.

Birçok suç sabıkası olan Elçi'nin cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Yapayalnız kalan Mükerrem ise bir karar aşamasındadır...

ulusal.com.tr

# esra erol # Esra Erolda # esra erol bugün ne oldu