'Katil Nine' dehşeti

68 yaşındaki nine en az üç kişiyi öldürmekten ve bedenlerini parçalamaktan yargılanıyor.

'Katil Nine' dehşeti

68 yaşındaki nine en az üç kişiyi öldürmekten ve bedenlerini parçalamaktan yargılanıyor.

Rusya'daki yetkililer 68 yaşındaki sanık Tamara Samsonova 'Katil Nine'in 'Yamyam Nine' de olabileceğini araştırdıklarını açıkladı.

Temmuz ayında tutuklanan Tamara Samsonova (68) iddiaya göre en az üç kişiyi öldürdü, onları parçalara ayırdı ve bu parçaları St. Petersburg bölgesinin dört bir yanına dağıttı.

Polis, Samsonova'nın günlüğünün birden çok öldürme hesapları içerdiğini söyledi.

O günlükten bir alıntı; "Kiracım Volodya'yı öldürdüm, banyoda onu bir bıçakla parçalara ayırdım ve parçalarını plastık torbalara koyup Frunzensky ilçesinin farklı yerlerine fırlattım"

Ayrıca kocasını da öldürdüğünden şüphenelilen Samsonova'nın elinde siyah bir torba taşıdığını gösteren video kaydı bulunmakta. Siyah torbada, Samsonova'nın yanında bakıcı olarak çalıştığı 79 yaşındaki kadının kalıntıları olduğuna inanılıyor.

Samsonova, geçen hafta gerçekleşen mahkemede "Ben suçluyum ve cezalandırılmayı hakediyorum" açıklamasını yaptı.

İngiliz basını katil zanlısına 'Katil Nine' diyordu ama son bulgulara göre 'Yamyam Nine' daha doğru bir lakap olabilir. Araştırma komitesi yetkilileri bulunan kurbanların bazı organlarının kayıp olduğunu ve araştırmacıların yamyamlık olasılığı üzerinde durduğunu açıkladı.

UPI

# seri katil # katil # yamyam