Gericiliğin “Sancaktar“ından skandal 10 Kasım ilanı

Gercilerin yayın organlarından Sancaktar dergisi bugün akit gazetesine verdiği tam sayfa ilan ile yine tepkilerin odağı oldu.

Gericiliğin “Sancaktar“ından skandal 10 Kasım ilanı

Gökhan Çelik

Gerici güruhlarca yakından takip edilen Sancak dergisi, Akit gazetesine verdiği, “Olmsaydın da olurduk” şeklindeki ilan ile milyonlarca yurttaşın tepkilerine neden oldu. Geçen sene 10 Kasım’da KOÇ Grubunun ulusal ölçekli bir çok gazetede ilan olarak yayımlattığı, “Olmasaydın olmazdık” ilanına nazire yapan Sancaktar dergisi taklitçiliğini ve gericiliğini bir adım daha artırarak yurttaşların yoğun tepkilerine neden oldu. Özellikle sosyal medya üzerinden tepkilerini dillendiren yurttaşlar hem Sancaktar dergisini hem de Akit gazetesini kınayan yorumlarda bulundu.

"Musatafa Kemal devrilmeli"

Daha önceleri de yaptıkları “Mustafa Kemal devrilmeli” gibi gerici haberlerle gündeme gelen bu yayın oragnı yine yurttaşların yoğun tepkisine neden olmuş ve birçok kitapçı, alışveriş mağzası dergiyi veto ederek satışlarını durdurmuştu.

Kurtuluş savaşı sürecinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı’nda bir dönem yönetici olan Zaman Gazetesi yazarı Hakan Albayrak’ın Genel Yayın Yönetmeni olduğu gerici yayın organından, yurttaşların yoğun tepkilerine henüz bir cevap gelmedi.

Sancaktar dergisinin verdiği ilan

Geçen Sene KOÇ Grubu'nun gazetelere verdiği ilan;

Sancaktar dergisini daha önce hazırladığı kapak;

Yurttaşların Twitter'dan dillendirdiği bazı iletiler;

ulusalkanal.com.tr

# Akit gazetesi # Gökhan Çelik # KOÇ Grubu