MHP'den Kılıçdaroğlu'na "Peker" tepkisi

Millet İttifakı'nın suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları üzerinden siyaset üretmesine tepkiler dinmiyor. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, muhalefetin rezalet bir durum içinde olduğunu söyledi. Akçay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ve PKK'lılar ile iş tuttuğunu belirti.

MHP'den Kılıçdaroğlu'na "Peker" tepkisi

Ulusal Kanal'ın sorusuna verilen yanıtı hatırlattı. CHPHDP iş birliğine dikkat çekti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in gündeme getirdiği iddialar üzerinden siyaset üreten Millet İttifakı'na MHP'den tepki geldi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''PKK, YPG ve FETÖ’ye terör örgütünü sahiplenen, HDP ile işbirliği yapan, Kılıçdaroğlu şimdi de bir mafya elebaşının söylemleriyle Cumhur İttifakına saldırıyor. Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yaparak milli çıkarlarımıza karşı çıkan, partisini HDP ve FETÖ’ye teslim eden, Beyaz Saray’dan iktidar dilenen Kılıçdaroğlu’ndan başka ne beklenebilir ki?'' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Millet İttifakı'nın rezil bir durumda olduğunu savundu.

CHP’nin PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile iş birliğine de dikkat çeken Akçay, Ulusal Kanal’ın CHP ve HDP ortaklığını gözler önüne seren sorusuna da açıklamasında yer verdi.

Akçay, ''Kılıçdaroğlu insan ve uyuşturucu kaçakçısı arıyorsa iş birliği yaptığı HDP’ye, terör örgütü diyemediği PKK ve YPG’ye bakmalıdır. Asıl namussuzluk, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapmak, Türk Ordusuna “katil, satılmış” demektir. Asıl ahlaksızlık, “Türkiye’de can ve mal güvenliği yok.” diyerek kendi ülkesini yurtdışına şikâyet etmektir. Asıl ahlaksızlık; HDP eş başkanı Mithat Sancar’ın CHP genel merkezindeki “PKK ve Öcalan konusunda CHP ile HDP arasında görüş ayrılığı yoktur” sözleri karşısında süt dökmüş kedi gibi susmaktır'' dedi.

# chp # fetö # mhp # açıklama # hdp # öcalan # YPG # ulusal kanal # haber # gündem # kılıçdaroğlu # sedat peker # mithat sancar # peker