Vizyonda bu hafta

Sinemaseverlerin merak ettiği filmler birer birer vizyona giriyor. 2'si yerli toplam 6 yeni filmin izleyiciyle buluştu. İşte o filmler...

Vizyonda bu hafta

Bu hafta vizyona giren filmler ile izleyici hem kahkahaya hem de aksiyona doyacak. 2'si yerli toplam 6 yeni film izleyiciyle buluştu.

Ali Sunal ve Hatice Şendil'in başrolleri paylaştıkları Hayat Öpücüğü, monoton bir adam olan Metin'in yaşam dolu bir kadın, Hayat'a rastlamasıyla değişen öyküsünü anlatıyor.

Bir dönem televizyon ekranlarına damga vuran Geniş Aile'nin beyaz perde uyarlaması ''Geniş Aile: Yapıştır'' bir diğer yerli yapım olarak görücüye çıktı. Sinema filminde de unutulmaz replikleri ve birbirleriyle didişmeden duramayan dörtlü Cevahir, Bilal, Ulvi ve Müfit ile kahkaha dolu dakikalar yaşatak.

Haftanın vizyona giren yabancı filmlerinden ''Tehlikeli Yürüyüş'' hem dram hem de macera türünde izleyiciyi sürükleyecek. The Walk, Forrest Gump filmiyle Oscar kazanan usta yönetmen Robert Zemeckis yönetmenliğinde, 7 Ağustos 1974 tarihinde Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasına çekilen telde yürüyen bir adamın hikayesini anlatıyor.

Haftanın diğer yabancı filmi, Çin sinemasının en yüksek bütçeli yapımı olarak dikkat çeken "Ejder Kılıcı". M.Ö. 48 yılına götürecek olan film Romalı askerlerin Çin'e girişini ve orada kaybolmalarının ardından yaşananlara odaklanıyor.

Woody Allen'ın yeni projesi "Mantıksız Adam" da bu gün vizyonda.Orta yaş krizindeki bir üniversite profesörü olan Abe ve öğrencisi Jill'in arasındaki ilişki beyaz perdeye aktarıyor.

Gerilim dalındaysa Oscar ödüllü Alejandro Amenábar'ın yönettiği "Korku Terapisi" vizyonda. Film, haksız yere suçlanan bir adamın başından geçen esrarengiz olayları anlatıyor.

ulusalkanal.com.tr