Hani kadının yuvasını yıkardı?

Kadınların çalışmasına karşı çıkan Ömer Tuğrul İnançer'in kızının bir şirkette üst düzey yönetici olduğu ortaya çıktı. Dün "Kadının ekonomik özgürlüğü aldatmaca, çalışan kadın yuvasını dağıtıyor'' diyen İnançer, bugün söz konusu kendi kızı olunca bakın ne dedi?

Hani kadının yuvasını yıkardı?

"Kadının ekonomik özgürlüğü aldatmaca, çalışan kadın yuvasını dağıtıyor'' açıklamasıyla tepki toplayan Ömer Tuğrul İnançer'in kızı Avea Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne atandı.

İnançer'in kızı Eren İnançer Luş, 3 Kasım'da üst düzey bir pozisyonda çalışmaya başladı. Eren İnançer, "Haber doğru. Ancak bu konuda açıklama yapmak istemiyorum” dedi.

Eren İnançer, Avea’ya katılmadan önce, Zarakol Halkla İlişkiler bünyesinde finans, bankacılık, GSM, hızlı tüketim ürünleri, eğitim, enerji, ilaç gibi farklı sektörlerden şirketlerin medya direktörlüğü görevini yürüttü.

Ömer Tuğrul İnançer de "Şimdi memleketin bütün meseleleri bitti benim kızımın çalışması mı tartışılıyor" diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

"İSTER ÇALIŞIR, İSTER ÇALIŞMAZ" İnançer, "Kızım da olsa kimsenin haysiyetine karışmam. Yüksek lisans yapmış, iki çocuk anası, evli barklı kocaman bir kadın. İster çalışır, ister çalışmaz."ifadesini kullandı.

Kadınların çalışmasına karşı çıkan Ömer Tuğrul İnançer'in açıklamaları bu kadarla da kalmamıştı. Ramazan ayında TRT’deki programda İnançer hamile kadınların sokakta gezmesine de karşı çıkmıştı.

İnançer Meclis çatısı altında da cumhuriyet devrimini hedef almıştı. İnançer "Bu ülkede inkilaplaştırma yani köpekleştirme yapıldı'' demişti.

ulusalkanal.com.tr